Kantoor

Kantoor

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic

Bekijk
Bakker

Bakker

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic

Bekijk

Projecten

Zechstein Minerals heeft een update van het kantoor gekregen. Voorneveld Interieur heeft naar de wensen van de familie Hooiveld geluisterd en hierop een ontwerp weten te maken.

Belangrijk voor het ontwerp was dat het kantoor meer toegankelijk is voor eventuele klanten die langs komen en dat het kantoor meer sfeer zou hebben. 

Bij de update hoefde niet alles volledig nieuw maar wilden wel met de huidige maatstaven mee. 

Zo zijn oude bureau's vervangen voor zit sta bureau's, is de klimaatsysteem volledig op elektra (airco). En hebben we bestaande indelingen gebruikt om een spreek/vergaderruimte te maken. 

Doormiddel van een sprekende vloer en kleuren die terug komen in de huisstijl van Zechstein hebben we in samenwerking met verschillende partijen een mooi en hedendaags kantoor weten te realiseren waar de familie nog jaren plezier van kan hebben. 

 

Zechstein Minerals heeft een update van het kantoor gekregen. Voorneveld Interieur heeft naar de wensen van de familie Hooiveld geluisterd en hierop een ontwerp weten te maken. Belangrijk voor het ontwerp was dat het kantoor meer toegankelijk is voor eventuele klanten die langs komen en dat het kantoor meer sfeer zou hebben.  Bij de update hoefde niet alles volledig nieuw maar wilden wel met de huidige maatstaven mee.  Zo zijn oude bureau's vervangen voor zit sta bureau's, is de klimaatsysteem volledig op elektra (airco). En hebben we bestaande indelingen gebruikt om een spreek/vergaderruimte te maken.  Doormiddel van een sprekende vloer en kleuren die terug komen in de huisstijl van Zechstein hebben we in samenwerking met verschillende partijen een mooi en hedendaags kantoor weten te realiseren waar de familie nog jaren plezier van kan hebben.   
Bekijk project

Bakkerij van Kempen heeft de mogelijk aangegrepen om hun winkel te verbouwen terwijl het gehele winkelcentrum wordt opgerenoveerd. Dit is in deze tijd van energie onzekerheid een stoere keuze, die volgens ons heeft geleid tot een hele toffe winkel waar de " Voorneveld Interieur" invloeden wederom zichtbaar zijn.

In samenwerking met de aannemer die het winkel centrum ging verbouwen hebben wij de tijd van het sluiten van de winkel tot een minimum weten te beperken. De winkel heeft een tijdelijk onderkomen gehad, maar de "echte" winkel is uiteindelijk 3,5 week dicht geweest. Bij deze winkel hebben wij rekening gehouden met de wens van de bakker, en natuurlijk ook gekeken naar de prijs kwaliteit verhouding.

De winkel is een combinatie geworden van self-service en bediende winkel geworden. Zo is iedereen voorzien van gemakt en service. 

Deze winkel wordt nu door de eigenaren van het winkel centrum gebruikt als voorbeeld winkel. Waar wij als ontwerper en uitvoerderende partij natuurlijk zeer trots op zijn.

Wat is er gerealiseerd:
- Volledige vervanging elektra
- Nieuw klimaat systeem
- Verplaatsen afvoer en water voorziening
- Nieuwe indeling winkel, waardoor extra opslag is ontstaan
- Flexibel meubulair.
- Lichtplan + uitvoering lichtplan

Bakkerij van Kempen heeft de mogelijk aangegrepen om hun winkel te verbouwen terwijl het gehele winkelcentrum wordt opgerenoveerd. Dit is in deze tijd van energie onzekerheid een stoere keuze, die volgens ons heeft geleid tot een hele toffe winkel waar de " Voorneveld Interieur" invloeden wederom zichtbaar zijn. In samenwerking met de aannemer die het winkel centrum ging verbouwen hebben wij de tijd van het sluiten van de winkel tot een minimum weten te beperken. De winkel heeft een tijdelijk onderkomen gehad, maar de "echte" winkel is uiteindelijk 3,5 week dicht geweest. Bij deze winkel hebben wij rekening gehouden met de wens van de bakker, en natuurlijk ook gekeken naar de prijs kwaliteit verhouding. De winkel is een combinatie geworden van self-service en bediende winkel geworden. Zo is iedereen voorzien van gemakt en service.  Deze winkel wordt nu door de eigenaren van het winkel centrum gebruikt als voorbeeld winkel. Waar wij als ontwerper en uitvoerderende partij natuurlijk zeer trots op zijn. Wat is er gerealiseerd: - Volledige vervanging elektra - Nieuw klimaat systeem - Verplaatsen afvoer en water voorziening - Nieuwe indeling winkel, waardoor extra opslag is ontstaan - Flexibel meubulair. - Lichtplan + uitvoering lichtplan
Bekijk project

Cookinglife & 050media betrekken binnenkort hun nieuwe pand. 

Dit is de volgende grote stap voor deze twee bedrijven die op vele fronten veel samenwerken.

Met hun eigen pand kan Cookinglife de volgende stap gezet worden om alle keukens van Nederland van mooie producten te voorzien. 

050media kan met dit kantoor nog beter de klanten helpen, en nog meer mooie sites maken zoals deze van Voorneveld Interieur. 

Door de karakterastieke eigenschappen van het pand is met de visualisatie duidelijk geworden dat licht een grote rol gaat spelen in deze ruimtes. Veel dichte wanden zijn vervangen door glaswanden, de verlichting kan nu besteld worden voordat er daarwerkelijk met de bouw begonnen is. Dit alles komt het proces en de verhuizing ten goede.

Cookinglife & 050media betrekken binnenkort hun nieuwe pand.  Dit is de volgende grote stap voor deze twee bedrijven die op vele fronten veel samenwerken. Met hun eigen pand kan Cookinglife de volgende stap gezet worden om alle keukens van Nederland van mooie producten te voorzien.  050media kan met dit kantoor nog beter de klanten helpen, en nog meer mooie sites maken zoals deze van Voorneveld Interieur.  Door de karakterastieke eigenschappen van het pand is met de visualisatie duidelijk geworden dat licht een grote rol gaat spelen in deze ruimtes. Veel dichte wanden zijn vervangen door glaswanden, de verlichting kan nu besteld worden voordat er daarwerkelijk met de bouw begonnen is. Dit alles komt het proces en de verhuizing ten goede.
Bekijk project

Kapsalon Primeur is een bekende van Voorneveld Interieur. Primeur heeft met deze kapsalon een derde verstiging geopend. Naast de twee salons in Assen is deze salon gerealiseerd in Leek. 

Op dezelfde locatie was al een kapsalon gevestigd, Primeur kon deze locatie overnemen en wilde hier het eigen concept doorvoeren. 

Veel ruimte in de salon, waar de gast maar ook de medewerker zich prettig zal voelen. Door middel van een industriele look met een bar waar niks aan ontbreekt is dit meer dan alleen een kapsalon. 

Van een kop koffie, een biertje of het shoppen van "art works" alles is mogelijk tijden het wachten op een kleurtje/permanetje.

Met een fijne samenwerking met de eigenaar hebben we een combinatie gevonden om de werkzaamheden te verdelen. Doordat de eigenaar zelf ook aantal zaken kon doen bespaarde dit uiteraard op het totaal bedrag. Met een goede planning en samenwerking is deze toffe winkel tot stand gekomen.

Realisatie door Voorneveld Interieur:
- Concept  toepassen en ontwerpen in de locatie
- Grofbouw
- Aanpassing installatie werkzaamheden
- Meubel levering (Bar, bali & barbershop)
- Verlichting

Realisatie van Primeur zelf:
- Vloer
- Verven
- Levering van kappers specifieke meubels. 

 

Kapsalon Primeur is een bekende van Voorneveld Interieur. Primeur heeft met deze kapsalon een derde verstiging geopend. Naast de twee salons in Assen is deze salon gerealiseerd in Leek.  Op dezelfde locatie was al een kapsalon gevestigd, Primeur kon deze locatie overnemen en wilde hier het eigen concept doorvoeren.  Veel ruimte in de salon, waar de gast maar ook de medewerker zich prettig zal voelen. Door middel van een industriele look met een bar waar niks aan ontbreekt is dit meer dan alleen een kapsalon.  Van een kop koffie, een biertje of het shoppen van "art works" alles is mogelijk tijden het wachten op een kleurtje/permanetje. Met een fijne samenwerking met de eigenaar hebben we een combinatie gevonden om de werkzaamheden te verdelen. Doordat de eigenaar zelf ook aantal zaken kon doen bespaarde dit uiteraard op het totaal bedrag. Met een goede planning en samenwerking is deze toffe winkel tot stand gekomen. Realisatie door Voorneveld Interieur: - Concept  toepassen en ontwerpen in de locatie - Grofbouw - Aanpassing installatie werkzaamheden - Meubel levering (Bar, bali & barbershop) - Verlichting Realisatie van Primeur zelf: - Vloer - Verven - Levering van kappers specifieke meubels.   
Bekijk project

David is zo gezegd een handige Harry. Met het idee dat hij van deze bovenwoning een woning kon maken naar zijn eigen stijl is naar ons idee heel goed gelukt. 

Bij aankoop was David zo enthouasiast dat hij tijdens de sloop toch wat advies wilde inwinnen. Vragen als; is het nodig deze wand te issoleren, hoe kan ik vloerverwarming op een houtenvloer krijgen en wat is verstandig om te doen met betrekking tot verstevigen van het plafond, hoe krijg ik de airco op de juiste plek?

Door deze vragen kon Voorneveld Interieur met een aantal korte gesprekken en bijeenkomsten David snel opweg helpen met deze verbouwingen. 

Leuk om te weten is dat Voorneveld Interieur ook door het netwerk van David weer een aantal nieuwe levereanciers heeft gevonden voor een aantal zaken die de toekomstige klant ook kan helpen. 

 

David is zo gezegd een handige Harry. Met het idee dat hij van deze bovenwoning een woning kon maken naar zijn eigen stijl is naar ons idee heel goed gelukt.  Bij aankoop was David zo enthouasiast dat hij tijdens de sloop toch wat advies wilde inwinnen. Vragen als; is het nodig deze wand te issoleren, hoe kan ik vloerverwarming op een houtenvloer krijgen en wat is verstandig om te doen met betrekking tot verstevigen van het plafond, hoe krijg ik de airco op de juiste plek? Door deze vragen kon Voorneveld Interieur met een aantal korte gesprekken en bijeenkomsten David snel opweg helpen met deze verbouwingen.  Leuk om te weten is dat Voorneveld Interieur ook door het netwerk van David weer een aantal nieuwe levereanciers heeft gevonden voor een aantal zaken die de toekomstige klant ook kan helpen.   
Bekijk project

Bij familie de Jong uit drachten kwamen wij binnen met de vraag of wij van Voorneveld Interieur een advies konden geven over het betrekken van de keuken bij de woonkamer. 

Deze was bij de bouw van de woning afgescheiden doormiddel van een glazenwand. Wij hebben familie de jong geadviseerd in de de keuze van de soort keuken. Door met elkaar in gesprek te gaan kwamen we tot de ontdekking dat de wens eigenlijk was om de gehele woonkamer aan te pakken.

Voor de verbouwing van de keuken had de familie de jong zelf een budget in gedachten. Door slim gebruik te maken van standaard keuken onderdelen en deze aan te passen konden wij een offerte van een "keuken op maat" tegen een betaalbare prijs aanbieden.

Toen de offerte van de keuken bekend werd bleef er budget over, met dit budget hebben wij gekeken wat Voorneveld Interieur kon realiseren van de wens om de gehele verdieping te renoveren.

Uiteindelijke heeft Voorneveld Interieur het volgende mogen realiseren;

- Keuken ontwerp, levering en installatie
- Alle wanden en plafond Gestuct, en daarna geschilderd
- Nieuw raam inclusief installatie voor meer lichtinval in de woonkamer
- Vloer aanhelen en onderhoud op bestaande vloer
- Lichtplan plus leveren nieuwe verlichting.
- Leveren van nieuwe meubels ( Tafel, wandkast en tv-meubel)

Bij familie de Jong uit drachten kwamen wij binnen met de vraag of wij van Voorneveld Interieur een advies konden geven over het betrekken van de keuken bij de woonkamer.  Deze was bij de bouw van de woning afgescheiden doormiddel van een glazenwand. Wij hebben familie de jong geadviseerd in de de keuze van de soort keuken. Door met elkaar in gesprek te gaan kwamen we tot de ontdekking dat de wens eigenlijk was om de gehele woonkamer aan te pakken. Voor de verbouwing van de keuken had de familie de jong zelf een budget in gedachten. Door slim gebruik te maken van standaard keuken onderdelen en deze aan te passen konden wij een offerte van een "keuken op maat" tegen een betaalbare prijs aanbieden. Toen de offerte van de keuken bekend werd bleef er budget over, met dit budget hebben wij gekeken wat Voorneveld Interieur kon realiseren van de wens om de gehele verdieping te renoveren. Uiteindelijke heeft Voorneveld Interieur het volgende mogen realiseren; - Keuken ontwerp, levering en installatie - Alle wanden en plafond Gestuct, en daarna geschilderd - Nieuw raam inclusief installatie voor meer lichtinval in de woonkamer - Vloer aanhelen en onderhoud op bestaande vloer - Lichtplan plus leveren nieuwe verlichting. - Leveren van nieuwe meubels ( Tafel, wandkast en tv-meubel)
Bekijk project

Expresswear is een online en een offline mode winkel. In de offline en online aankopen zag de eigenaar een significant verschil in aankoop bedrag maar ook wat er werd gekocht. 

De eigenaar wilde de huidige stijl van de winkels meer richting de stijl van de online winkel maken. Dit betekende een serieuze update voor de winkels. Met een 7 tal winkels zal dit gevacceerd gebeuren. 

Dit is de tweede winkel die wij hebben mogen verbouwen. Met de vraag of ze hun huidige pand in bemmel wilden verlaten is Expresswear 100 meter opgeschoven. Hier hebben wij net als de eerste winkel van 2 ruimtes 1 mooie winkel gemaakt die zowel de dames en de heren bedient. 

Realisatie bij deze winkel:
- Van 2 ruimtes 1 gemaakt
- Vloer 
- Verlichting
- Inrichting
- Meubel ontwerp

De klant heeft zelf voor deze ruimte het nieuwe klimaat systeem geregeld.  

Expresswear is een online en een offline mode winkel. In de offline en online aankopen zag de eigenaar een significant verschil in aankoop bedrag maar ook wat er werd gekocht.  De eigenaar wilde de huidige stijl van de winkels meer richting de stijl van de online winkel maken. Dit betekende een serieuze update voor de winkels. Met een 7 tal winkels zal dit gevacceerd gebeuren.  Dit is de tweede winkel die wij hebben mogen verbouwen. Met de vraag of ze hun huidige pand in bemmel wilden verlaten is Expresswear 100 meter opgeschoven. Hier hebben wij net als de eerste winkel van 2 ruimtes 1 mooie winkel gemaakt die zowel de dames en de heren bedient.  Realisatie bij deze winkel: - Van 2 ruimtes 1 gemaakt - Vloer  - Verlichting - Inrichting - Meubel ontwerp De klant heeft zelf voor deze ruimte het nieuwe klimaat systeem geregeld.  
Bekijk project

Deze vakschool in Emmen is op alle vakken perfect uitgerust. Van een theater zaal tot aan verschillende professionele keukens. Helaas had de kantine nog niet de uitstraling die de school graag wilde hebben. 

Met een aantal stalen meubels die flexibel zijn in te zetten heeft Voorneveld Interieur de look and feel van het restaurant in de school door te trekken naar de kantine. 

Wij gaan ervanuit dat genoeg scholeren kunnen genieten van het geen hun schoolgenootjes klaarmaken.

Deze vakschool in Emmen is op alle vakken perfect uitgerust. Van een theater zaal tot aan verschillende professionele keukens. Helaas had de kantine nog niet de uitstraling die de school graag wilde hebben.  Met een aantal stalen meubels die flexibel zijn in te zetten heeft Voorneveld Interieur de look and feel van het restaurant in de school door te trekken naar de kantine.  Wij gaan ervanuit dat genoeg scholeren kunnen genieten van het geen hun schoolgenootjes klaarmaken.
Bekijk project

Na in 2016 de winkel al een een update te hebben gegeven werd het tijd dat de mannen van brandhof een nieuw pand gingen betrekken. 

Er kwam een nieuw pand vrij, echter met bijna 600m2 was deze echt te groot voor de Mannen van Brandhof. Met een uitgewerkt ontwerp kwam een winkel tot stand die de stoere en mannelijke uitstraling heeft die Jeroen en Hans voor ogen hadden.

Ondanks de grootte van de winkel is doormidel van de juiste indeling een fijne winkel omgeving gecreerd.

Na in 2016 de winkel al een een update te hebben gegeven werd het tijd dat de mannen van brandhof een nieuw pand gingen betrekken.  Er kwam een nieuw pand vrij, echter met bijna 600m2 was deze echt te groot voor de Mannen van Brandhof. Met een uitgewerkt ontwerp kwam een winkel tot stand die de stoere en mannelijke uitstraling heeft die Jeroen en Hans voor ogen hadden. Ondanks de grootte van de winkel is doormidel van de juiste indeling een fijne winkel omgeving gecreerd.
Bekijk project

Grand Café time-out is bij vele Groningers bekend. Met een prachtige plek midden in het centrum en het nieuwe forum reisend bij de achter ingang wilde de eigenaren de gehele oppervlakte van hun grand café meer gaan gebruiken. 

De verbouwing is in facetten gedaan zodat er niet tot nauwlijks dagen waren waarop Time-out dicht moest. 

Waar het café ook zeker goede en behooudtbare elementen had hebben we met een aanpassing aan de bestaande bar deze ook een andere uitstraling weten te geven. Met en nieuw interieur, en aanpassingen aan de wanden zijn binnen het café gezellige en uitnodigende hoekjes gecreeerd waar er zowel over dag als nachtelijke horeca sfeer ontstaan is. 

 

Grand Café time-out is bij vele Groningers bekend. Met een prachtige plek midden in het centrum en het nieuwe forum reisend bij de achter ingang wilde de eigenaren de gehele oppervlakte van hun grand café meer gaan gebruiken.  De verbouwing is in facetten gedaan zodat er niet tot nauwlijks dagen waren waarop Time-out dicht moest.  Waar het café ook zeker goede en behooudtbare elementen had hebben we met een aanpassing aan de bestaande bar deze ook een andere uitstraling weten te geven. Met en nieuw interieur, en aanpassingen aan de wanden zijn binnen het café gezellige en uitnodigende hoekjes gecreeerd waar er zowel over dag als nachtelijke horeca sfeer ontstaan is.   
Bekijk project

Lotte twijfelde over de aankoop van haar appartement. Wij hebben Lotte geadviseerd over de potentiële inrichting van het appartement. Wij hebben het volledige concept en interieur getekend. Hierbij hebben diverse ruimtes, zoals de keuken en logeerkamer een andere locatie in het huis gekregen. De keuken is verplaatst naar een gedeelte in de woonkamer, bovendien heeft deze een kookeiland gekregen. Op basis van dit concept heeft Lotte de keuze gemaakt om het huis te kopen. Wij hebben vervolgens haar ontzorgt in de verbouwing doormiddel van het leveren van de keuken en de verbouw van de badkamer. De vloer en andere werkzaamgheden heeft Lotte zelf opgepakt met vrienden en kennissen. “Veel met weinig” is zeker van toepassing op het huis van Lotte.

Lotte twijfelde over de aankoop van haar appartement. Wij hebben Lotte geadviseerd over de potentiële inrichting van het appartement. Wij hebben het volledige concept en interieur getekend. Hierbij hebben diverse ruimtes, zoals de keuken en logeerkamer een andere locatie in het huis gekregen. De keuken is verplaatst naar een gedeelte in de woonkamer, bovendien heeft deze een kookeiland gekregen. Op basis van dit concept heeft Lotte de keuze gemaakt om het huis te kopen. Wij hebben vervolgens haar ontzorgt in de verbouwing doormiddel van het leveren van de keuken en de verbouw van de badkamer. De vloer en andere werkzaamgheden heeft Lotte zelf opgepakt met vrienden en kennissen. “Veel met weinig” is zeker van toepassing op het huis van Lotte.
Bekijk project

Expresswear is een online en een offline mode winkel. In de offline en online aankopen zag de eigenaar een significant verschil in aankoop bedrag maar ook wat er werd gekocht. 

De eigenaar wilde de huidige stijl van de winkels meer richting de stijl van de online winkel maken. Dit betekende een serieuze update voor de winkels. Met een 7 tal winkels zal dit gevacceerd gebeuren. De winkel in Wijchen was de eerste we gaan er vanuit de komende jaren de andere winkels net zo mooi te maken. 

Realisatie bij deze winkel:
- Van 2 ruimtes 1 gemaakt
- Vloer 
- Verlichting
- Inrichting
- Meubel ontwerp

Expresswear is een online en een offline mode winkel. In de offline en online aankopen zag de eigenaar een significant verschil in aankoop bedrag maar ook wat er werd gekocht.  De eigenaar wilde de huidige stijl van de winkels meer richting de stijl van de online winkel maken. Dit betekende een serieuze update voor de winkels. Met een 7 tal winkels zal dit gevacceerd gebeuren. De winkel in Wijchen was de eerste we gaan er vanuit de komende jaren de andere winkels net zo mooi te maken.  Realisatie bij deze winkel: - Van 2 ruimtes 1 gemaakt - Vloer  - Verlichting - Inrichting - Meubel ontwerp
Bekijk project

Dit kantoor was een oud kantine. 

Toen het idee geboren was werd Voorneveld Interieur gevraagd of dit haalbaar was en of er geadviseerd kon worden op bepaalde vlakken. 

Zo is de vloer en de keuken geleverd door Voorneveld interieur ook heeft Voorneveld Interieur toegezien op de afwerking van andere onderelen die verbouwd zijn. 

Dit kantoor was een oud kantine.  Toen het idee geboren was werd Voorneveld Interieur gevraagd of dit haalbaar was en of er geadviseerd kon worden op bepaalde vlakken.  Zo is de vloer en de keuken geleverd door Voorneveld interieur ook heeft Voorneveld Interieur toegezien op de afwerking van andere onderelen die verbouwd zijn. 
Bekijk project

Best Customer Experience Award – Men’ ging de publieksprijs naar Nextdoor by Dimmendaal in Coevorden in 2019

Al zeggen we het zelf we zijn hier als Voorneveld Interieur wel heel trots op! Buiten dat de klanten het een geweldige winkel viden is deze winkel ook een inspiratie gebleken voor een aantal anderen. 

Met een stoer maar flexibele inrichting is deze winkel een one-stop-shop geworden voor de man die aangekleed wil worden. De bekende merken die Nextdoor voert komen ook nog eens overeen met de uitstraling van de winkel. 

 

Best Customer Experience Award – Men’ ging de publieksprijs naar Nextdoor by Dimmendaal in Coevorden in 2019 Al zeggen we het zelf we zijn hier als Voorneveld Interieur wel heel trots op! Buiten dat de klanten het een geweldige winkel viden is deze winkel ook een inspiratie gebleken voor een aantal anderen.  Met een stoer maar flexibele inrichting is deze winkel een one-stop-shop geworden voor de man die aangekleed wil worden. De bekende merken die Nextdoor voert komen ook nog eens overeen met de uitstraling van de winkel.   
Bekijk project

Broekman Mode is een begrip in Huissen.

De gebroeders Broekman zijn altijd bezig met hun zaak en daarmee met het centrum van Huissen. 

Deze winkel is in de loop van de tijd dusdanig uitgebreid dat jezelf cafe nr.5 in het zelfde pand kan vinden. 

Bekijk de foto's voor een impressie

Broekman Mode is een begrip in Huissen. De gebroeders Broekman zijn altijd bezig met hun zaak en daarmee met het centrum van Huissen.  Deze winkel is in de loop van de tijd dusdanig uitgebreid dat jezelf cafe nr.5 in het zelfde pand kan vinden.  Bekijk de foto's voor een impressie
Bekijk project

Dorpshuis de Tille in Westerlee kreeg een volledige make-over. 
Het gehele gebouw werd uitgebreid en gemoderniseerd hier hoorde ook een modern en passend interieur bij. 

Het bestuur heeft samen met de aannemer het ontwerp gemaakt waarna Voorneveld Interieur een inrichting heeft mogen ontwerpen. Met een beperkt budget is er naar ons allen een mooi resultaat uit gekomen en si dit dorpshuis meer dan geschikt voor vergaderingen en voorstellingen van de plaatselijke theater groep.

 

Dorpshuis de Tille in Westerlee kreeg een volledige make-over.  Het gehele gebouw werd uitgebreid en gemoderniseerd hier hoorde ook een modern en passend interieur bij.  Het bestuur heeft samen met de aannemer het ontwerp gemaakt waarna Voorneveld Interieur een inrichting heeft mogen ontwerpen. Met een beperkt budget is er naar ons allen een mooi resultaat uit gekomen en si dit dorpshuis meer dan geschikt voor vergaderingen en voorstellingen van de plaatselijke theater groep.  
Bekijk project

De oude winkel was al meer dan 20 jaar oud. Toen was het nog gewoon om de bakkerijwinkel vol te zetten met grote koelingen waar alles in uitgestald kan worden. 

In deze winkel hebben we volledig geconcetreerd op product presentatie, in verschillende lagen zie je de producten op verschillende plekken terug komen. Herhaling lijdt tot koop is de filosofie.

Tegenwoordig houdt ook de bakker van een flexibele winkel, dit zorgt ervoor dat de winkel er altijd vol uit kan zien. Met de huidige winkel cultuur is het belangrijk dat de klant getriggerd wordt om een impuls aankoop te doen. 

Dit doen we door de producten goed zichbaar en grijpbaar te maken voor de klant. Dit betekend automatisch dat de medewerkers vaker dienen aan te vullen wat natuurlijk de omzet ten goede komt. 

 

 

De oude winkel was al meer dan 20 jaar oud. Toen was het nog gewoon om de bakkerijwinkel vol te zetten met grote koelingen waar alles in uitgestald kan worden.  In deze winkel hebben we volledig geconcetreerd op product presentatie, in verschillende lagen zie je de producten op verschillende plekken terug komen. Herhaling lijdt tot koop is de filosofie. Tegenwoordig houdt ook de bakker van een flexibele winkel, dit zorgt ervoor dat de winkel er altijd vol uit kan zien. Met de huidige winkel cultuur is het belangrijk dat de klant getriggerd wordt om een impuls aankoop te doen.  Dit doen we door de producten goed zichbaar en grijpbaar te maken voor de klant. Dit betekend automatisch dat de medewerkers vaker dienen aan te vullen wat natuurlijk de omzet ten goede komt.     
Bekijk project

Bernard twijfelde of hij zijn mooie plekje in groningen moest verlaten om in een moderner huis te gaan wonen ofdat hij de woning zou updaten. 

Bernard heeft naar aanleiding van het ontwerp van Voorneveld Interieur gekozen voor het laatste. 

We hebben de woning open getrokken, de badkamer en toilet vernieuwd. Ook hebben we de slaapkamers aangepakt en het resultaat mag er zijn. 

Bernard twijfelde of hij zijn mooie plekje in groningen moest verlaten om in een moderner huis te gaan wonen ofdat hij de woning zou updaten.  Bernard heeft naar aanleiding van het ontwerp van Voorneveld Interieur gekozen voor het laatste.  We hebben de woning open getrokken, de badkamer en toilet vernieuwd. Ook hebben we de slaapkamers aangepakt en het resultaat mag er zijn. 
Bekijk project

Bakker Haafs in Haren is een toon aangevende Bakker in de broodbakkers branche. Voorneveld Inteirieur is trots om hier een bijdrage aan te hebben mogen leveren.

Bakker Haafs in Haren is een toon aangevende Bakker in de broodbakkers branche. Voorneveld Inteirieur is trots om hier een bijdrage aan te hebben mogen leveren.
Bekijk project

Deze keuken is op de toekomst voorbereid. 

De greeploos wit zwart design maakt deze open keuken nog imposanter.  
Een kastenwand van 4 meter  heb je in deze keuken plek voor alle keuken & bijkeuken benodigdheden. 
Met een groot schiereiland waar plek is om naast het koken ook het ontbijt of een lekkere borrel te nuttigen. 

Deze keuken is voorzien van:
- Composiet blad
- Composiet vensterbanken
- Siemens oven
- Siemens magnetron
- Siemens koelvries combinatie
- Cooker
- Siemens Vaatwasser
- Bora inductiekookplaat inclusief afzuiging in het eiland
- Kastinrichting voor bestek & afval recycling
- Utulity Kast( voor stofzuiger & schoonmaakt artikelen)

Kijk ook eens bij thuis projecten hoe deze keuken bij de woonkamer is betrokken.

Deze keuken is op de toekomst voorbereid.  De greeploos wit zwart design maakt deze open keuken nog imposanter.   Een kastenwand van 4 meter  heb je in deze keuken plek voor alle keuken & bijkeuken benodigdheden.  Met een groot schiereiland waar plek is om naast het koken ook het ontbijt of een lekkere borrel te nuttigen.  Deze keuken is voorzien van: - Composiet blad - Composiet vensterbanken - Siemens oven - Siemens magnetron - Siemens koelvries combinatie - Cooker - Siemens Vaatwasser - Bora inductiekookplaat inclusief afzuiging in het eiland - Kastinrichting voor bestek & afval recycling - Utulity Kast( voor stofzuiger & schoonmaakt artikelen) Kijk ook eens bij thuis projecten hoe deze keuken bij de woonkamer is betrokken.
Bekijk project

Mooie stijlvolle, comapcte keuken van Nobilia die van alle moderne gemakkten is voorzien. 

Greeploos off white met een lichtbeton look werkblad.

Keuken voorzien van
- Huismerk combi oven
- Huismerk koelvries combinatie (Groot)
- Bora inductiekookplaat inclusief afzuiging in het kookeiland
-Reginox mat zwarte kraan & wasbak
 

Mooie stijlvolle, comapcte keuken van Nobilia die van alle moderne gemakkten is voorzien.  Greeploos off white met een lichtbeton look werkblad. Keuken voorzien van - Huismerk combi oven - Huismerk koelvries combinatie (Groot) - Bora inductiekookplaat inclusief afzuiging in het kookeiland -Reginox mat zwarte kraan & wasbak  
Bekijk project

Deze stoere keuken is volledig in de stijl van de woning gemaakt of juist andersom?

Deze open keuken is subtiel onderdeel geworden van het grote plaatje. 
Met de juiste maatvoering is deze keuken in 1,5 dag geplaatst op de eerste verdieping. 

Deze keuken is voorzien van:
- Huismerk grote koelvries combinatie 
- Huismerk design combi oven
- Huismerk magnetron
- Siemens vaatwasser
- Bora inductiekookplaat inclusief afzuiging in het eiland

Deze stoere keuken is volledig in de stijl van de woning gemaakt of juist andersom? Deze open keuken is subtiel onderdeel geworden van het grote plaatje.  Met de juiste maatvoering is deze keuken in 1,5 dag geplaatst op de eerste verdieping.  Deze keuken is voorzien van: - Huismerk grote koelvries combinatie  - Huismerk design combi oven - Huismerk magnetron - Siemens vaatwasser - Bora inductiekookplaat inclusief afzuiging in het eiland
Bekijk project

Bij Bakkerij Slijkerman hebben wij meerdere bakkerij winkels mogen verbouwen. Dit interieur kan in de verschillende winkels weer jaren vooruit.

De bakker is flexibel in de inrichting van de winkel, waar de klant nog steeds weet waar zij haar producten kan vinden.

Bij Bakkerij Slijkerman hebben wij meerdere bakkerij winkels mogen verbouwen. Dit interieur kan in de verschillende winkels weer jaren vooruit. De bakker is flexibel in de inrichting van de winkel, waar de klant nog steeds weet waar zij haar producten kan vinden.
Bekijk project

Geïnspireerd geraakt?

Maak een afspraak!