Retail

Retail

Sinds 1983 maakt Voorneveld Interieur winkels waarbij de klant een belevenis ervaart. Tegenwoordig is de winkel niet alleen een plek om je kleding te passen, het is ook een marketing tool. Met de juiste setting en het juiste advies helpt de juiste winkel uw product te verkopen. Benieuwd hoe wij dit doen? Bekijk eens een paar van onze gerealiseerde projecten.

Meer over voorneveld
Thuis interieur

Thuis interieur

Iedereen verdient een huis waar je je thuis voelt. Dat is waar wij voor staan! Of je nu een groot huis hebt of een klein appartement, wij helpen jouw naar jouw droom inrichting en interieur. Wij kunnen je volledig ontzorgen, zodat je in 6 weken kunt genieten van een gloednieuwe keuken en/of woonkamer. Hou je toch liever de touwtjes zelf strak in handen? Wij adviseren ook door alleen jouw interieur te tekenen. Alleen opzoek naar een betaalbare keuken? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Meer over thuis interieur
Kantoor

Kantoor

Kantoor tuinen, vergader ruimtes, relaxt of zelfs sportscholen. Medewerkers komen graag naar het werk als alles tip top geregeld is. Hierbij hoort een interieur die klopt. Bij een goede werkplek komt meer kijken dan alleen een verstelbaar bureau en een goede stoel. Voorneveld Interieur kan doormiddel van de nieuwste software inzicht geven in uw nieuwe kantoor. Denk hierbij aan de juiste opstelling van bureaus maar ook aan de extra's die het kantoor een fijne plek maken om te werken.

Bakker

Bakker

Wij staan bij de bakkers die wij hebben mogen verbouwen bekend om het vermogen mee te denken. Wij (ver)bouwen winkels in samenspraak met de bakker. De winkel is een verlengstuk van uw product. Wij hoeven geen grote en dure winkels te bouwen. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Als eigenaar weet je als geen ander welk product verkoopt en welke je graag meer wilt verkopen. Met onze ervaring helpen wij u graag met uw "nieuwe" winkelconcept.

Meer over voorneveld

Geïnspireerd geraakt?

Maak een afspraak!