Winkelen met belevenis

Winkelen met belevenis

Sinds 1983 ontwerp Voorneveld Interieurs die passen bij de klant. Als eigenaar van de winkel weet je als geen ander wie en wat koopt in uw winkel. Voorneveld Interieur creëert daarbij een winkel die voor u en uw gasten werkt. Kijk onderstaande projecten voor meer inspiratie.

Retail projecten

Expresswear is een online en een offline mode winkel. In de offline en online aankopen zag de eigenaar een significant verschil in aankoop bedrag maar ook wat er werd gekocht. 

De eigenaar wilde de huidige stijl van de winkels meer richting de stijl van de online winkel maken. Dit betekende een serieuze update voor de winkels. Met een 7 tal winkels zal dit gevacceerd gebeuren. 

Dit is de tweede winkel die wij hebben mogen verbouwen. Met de vraag of ze hun huidige pand in bemmel wilden verlaten is Expresswear 100 meter opgeschoven. Hier hebben wij net als de eerste winkel van 2 ruimtes 1 mooie winkel gemaakt die zowel de dames en de heren bedient. 

Realisatie bij deze winkel:
- Van 2 ruimtes 1 gemaakt
- Vloer 
- Verlichting
- Inrichting
- Meubel ontwerp

De klant heeft zelf voor deze ruimte het nieuwe klimaat systeem geregeld.  

Expresswear is een online en een offline mode winkel. In de offline en online aankopen zag de eigenaar een significant verschil in aankoop bedrag maar ook wat er werd gekocht.  De eigenaar wilde de huidige stijl van de winkels meer richting de stijl van de online winkel maken. Dit betekende een serieuze update voor de winkels. Met een 7 tal winkels zal dit gevacceerd gebeuren.  Dit is de tweede winkel die wij hebben mogen verbouwen. Met de vraag of ze hun huidige pand in bemmel wilden verlaten is Expresswear 100 meter opgeschoven. Hier hebben wij net als de eerste winkel van 2 ruimtes 1 mooie winkel gemaakt die zowel de dames en de heren bedient.  Realisatie bij deze winkel: - Van 2 ruimtes 1 gemaakt - Vloer  - Verlichting - Inrichting - Meubel ontwerp De klant heeft zelf voor deze ruimte het nieuwe klimaat systeem geregeld.  
Bekijk project

Na in 2016 de winkel al een een update te hebben gegeven werd het tijd dat de mannen van brandhof een nieuw pand gingen betrekken. 

Er kwam een nieuw pand vrij, echter met bijna 600m2 was deze echt te groot voor de Mannen van Brandhof. Met een uitgewerkt ontwerp kwam een winkel tot stand die de stoere en mannelijke uitstraling heeft die Jeroen en Hans voor ogen hadden.

Ondanks de grootte van de winkel is doormidel van de juiste indeling een fijne winkel omgeving gecreerd.

Na in 2016 de winkel al een een update te hebben gegeven werd het tijd dat de mannen van brandhof een nieuw pand gingen betrekken.  Er kwam een nieuw pand vrij, echter met bijna 600m2 was deze echt te groot voor de Mannen van Brandhof. Met een uitgewerkt ontwerp kwam een winkel tot stand die de stoere en mannelijke uitstraling heeft die Jeroen en Hans voor ogen hadden. Ondanks de grootte van de winkel is doormidel van de juiste indeling een fijne winkel omgeving gecreerd.
Bekijk project

Expresswear is een online en een offline mode winkel. In de offline en online aankopen zag de eigenaar een significant verschil in aankoop bedrag maar ook wat er werd gekocht. 

De eigenaar wilde de huidige stijl van de winkels meer richting de stijl van de online winkel maken. Dit betekende een serieuze update voor de winkels. Met een 7 tal winkels zal dit gevacceerd gebeuren. De winkel in Wijchen was de eerste we gaan er vanuit de komende jaren de andere winkels net zo mooi te maken. 

Realisatie bij deze winkel:
- Van 2 ruimtes 1 gemaakt
- Vloer 
- Verlichting
- Inrichting
- Meubel ontwerp

Expresswear is een online en een offline mode winkel. In de offline en online aankopen zag de eigenaar een significant verschil in aankoop bedrag maar ook wat er werd gekocht.  De eigenaar wilde de huidige stijl van de winkels meer richting de stijl van de online winkel maken. Dit betekende een serieuze update voor de winkels. Met een 7 tal winkels zal dit gevacceerd gebeuren. De winkel in Wijchen was de eerste we gaan er vanuit de komende jaren de andere winkels net zo mooi te maken.  Realisatie bij deze winkel: - Van 2 ruimtes 1 gemaakt - Vloer  - Verlichting - Inrichting - Meubel ontwerp
Bekijk project

Best Customer Experience Award – Men’ ging de publieksprijs naar Nextdoor by Dimmendaal in Coevorden in 2019

Al zeggen we het zelf we zijn hier als Voorneveld Interieur wel heel trots op! Buiten dat de klanten het een geweldige winkel viden is deze winkel ook een inspiratie gebleken voor een aantal anderen. 

Met een stoer maar flexibele inrichting is deze winkel een one-stop-shop geworden voor de man die aangekleed wil worden. De bekende merken die Nextdoor voert komen ook nog eens overeen met de uitstraling van de winkel. 

 

Best Customer Experience Award – Men’ ging de publieksprijs naar Nextdoor by Dimmendaal in Coevorden in 2019 Al zeggen we het zelf we zijn hier als Voorneveld Interieur wel heel trots op! Buiten dat de klanten het een geweldige winkel viden is deze winkel ook een inspiratie gebleken voor een aantal anderen.  Met een stoer maar flexibele inrichting is deze winkel een one-stop-shop geworden voor de man die aangekleed wil worden. De bekende merken die Nextdoor voert komen ook nog eens overeen met de uitstraling van de winkel.   
Bekijk project

Broekman Mode is een begrip in Huissen.

De gebroeders Broekman zijn altijd bezig met hun zaak en daarmee met het centrum van Huissen. 

Deze winkel is in de loop van de tijd dusdanig uitgebreid dat jezelf cafe nr.5 in het zelfde pand kan vinden. 

Bekijk de foto's voor een impressie

Broekman Mode is een begrip in Huissen. De gebroeders Broekman zijn altijd bezig met hun zaak en daarmee met het centrum van Huissen.  Deze winkel is in de loop van de tijd dusdanig uitgebreid dat jezelf cafe nr.5 in het zelfde pand kan vinden.  Bekijk de foto's voor een impressie
Bekijk project

Geïnspireerd geraakt?

Maak een afspraak!