Een kantoor waar u trots op kan zijn

Een kantoor waar u trots op kan zijn

Kantoor tuinen, vergader ruimtes, relaxt stoelen of zelfs sportscholen. Medewerkers komen graag naar het werk als alles tip top geregeld is. Hierbij hoort een interieur die klopt. Bij een goede werkplek komt meer kijken dan alleen een verstelbaar bureau en een goede stoel. Voorneveld Interieur kan doormiddel van de nieuwste software inzicht geven in uw nieuwe kantoor. Denk hierbij aan de juiste opstelling van bureaus maar ook aan de extra's die het kantoor een fijne plek maken om te werken.

neem direct contact op

Projecten

Zechstein Minerals heeft een update van het kantoor gekregen. Voorneveld Interieur heeft naar de wensen van de familie Hooiveld geluisterd en hierop een ontwerp weten te maken.

Belangrijk voor het ontwerp was dat het kantoor meer toegankelijk is voor eventuele klanten die langs komen en dat het kantoor meer sfeer zou hebben. 

Bij de update hoefde niet alles volledig nieuw maar wilden wel met de huidige maatstaven mee. 

Zo zijn oude bureau's vervangen voor zit sta bureau's, is de klimaatsysteem volledig op elektra (airco). En hebben we bestaande indelingen gebruikt om een spreek/vergaderruimte te maken. 

Doormiddel van een sprekende vloer en kleuren die terug komen in de huisstijl van Zechstein hebben we in samenwerking met verschillende partijen een mooi en hedendaags kantoor weten te realiseren waar de familie nog jaren plezier van kan hebben. 

 

Zechstein Minerals heeft een update van het kantoor gekregen. Voorneveld Interieur heeft naar de wensen van de familie Hooiveld geluisterd en hierop een ontwerp weten te maken. Belangrijk voor het ontwerp was dat het kantoor meer toegankelijk is voor eventuele klanten die langs komen en dat het kantoor meer sfeer zou hebben.  Bij de update hoefde niet alles volledig nieuw maar wilden wel met de huidige maatstaven mee.  Zo zijn oude bureau's vervangen voor zit sta bureau's, is de klimaatsysteem volledig op elektra (airco). En hebben we bestaande indelingen gebruikt om een spreek/vergaderruimte te maken.  Doormiddel van een sprekende vloer en kleuren die terug komen in de huisstijl van Zechstein hebben we in samenwerking met verschillende partijen een mooi en hedendaags kantoor weten te realiseren waar de familie nog jaren plezier van kan hebben.   
Bekijk project

Cookinglife & 050media betrekken binnenkort hun nieuwe pand. 

Dit is de volgende grote stap voor deze twee bedrijven die op vele fronten veel samenwerken.

Met hun eigen pand kan Cookinglife de volgende stap gezet worden om alle keukens van Nederland van mooie producten te voorzien. 

050media kan met dit kantoor nog beter de klanten helpen, en nog meer mooie sites maken zoals deze van Voorneveld Interieur. 

Door de karakterastieke eigenschappen van het pand is met de visualisatie duidelijk geworden dat licht een grote rol gaat spelen in deze ruimtes. Veel dichte wanden zijn vervangen door glaswanden, de verlichting kan nu besteld worden voordat er daarwerkelijk met de bouw begonnen is. Dit alles komt het proces en de verhuizing ten goede.

Cookinglife & 050media betrekken binnenkort hun nieuwe pand.  Dit is de volgende grote stap voor deze twee bedrijven die op vele fronten veel samenwerken. Met hun eigen pand kan Cookinglife de volgende stap gezet worden om alle keukens van Nederland van mooie producten te voorzien.  050media kan met dit kantoor nog beter de klanten helpen, en nog meer mooie sites maken zoals deze van Voorneveld Interieur.  Door de karakterastieke eigenschappen van het pand is met de visualisatie duidelijk geworden dat licht een grote rol gaat spelen in deze ruimtes. Veel dichte wanden zijn vervangen door glaswanden, de verlichting kan nu besteld worden voordat er daarwerkelijk met de bouw begonnen is. Dit alles komt het proces en de verhuizing ten goede.
Bekijk project

Dit kantoor was een oud kantine. 

Toen het idee geboren was werd Voorneveld Interieur gevraagd of dit haalbaar was en of er geadviseerd kon worden op bepaalde vlakken. 

Zo is de vloer en de keuken geleverd door Voorneveld interieur ook heeft Voorneveld Interieur toegezien op de afwerking van andere onderelen die verbouwd zijn. 

Dit kantoor was een oud kantine.  Toen het idee geboren was werd Voorneveld Interieur gevraagd of dit haalbaar was en of er geadviseerd kon worden op bepaalde vlakken.  Zo is de vloer en de keuken geleverd door Voorneveld interieur ook heeft Voorneveld Interieur toegezien op de afwerking van andere onderelen die verbouwd zijn. 
Bekijk project

Geïnspireerd geraakt?

Maak een afspraak!