De winkel die klopt bij uw product

De winkel die klopt bij uw product

Wij staan bij de bakkers die wij hebben mogen verbouwen bekend om het vermogen mee te denken. Wij (ver)bouwen winkels in samenspraak met de bakker. De winkel is een verlengstuk van uw product. Wij hoeven geen grote en dure winkels te bouwen. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Als eigenaar weet je als geen ander welk product verkoopt en welke je graag meer wilt verkopen. Met onze ervaring helpen wij u graag met uw "nieuwe" winkelconcept. Kijk hieronder voor bakkers die wij hebben mogen verbouwen.

Bakker projecten

De oude winkel was al meer dan 20 jaar oud. Toen was het nog gewoon om de bakkerijwinkel vol te zetten met grote koelingen waar alles in uitgestald kan worden. 

In deze winkel hebben we volledig geconcetreerd op product presentatie, in verschillende lagen zie je de producten op verschillende plekken terug komen. Herhaling lijdt tot koop is de filosofie.

Tegenwoordig houdt ook de bakker van een flexibele winkel, dit zorgt ervoor dat de winkel er altijd vol uit kan zien. Met de huidige winkel cultuur is het belangrijk dat de klant getriggerd wordt om een impuls aankoop te doen. 

Dit doen we door de producten goed zichbaar en grijpbaar te maken voor de klant. Dit betekend automatisch dat de medewerkers vaker dienen aan te vullen wat natuurlijk de omzet ten goede komt. 

 

 

De oude winkel was al meer dan 20 jaar oud. Toen was het nog gewoon om de bakkerijwinkel vol te zetten met grote koelingen waar alles in uitgestald kan worden.  In deze winkel hebben we volledig geconcetreerd op product presentatie, in verschillende lagen zie je de producten op verschillende plekken terug komen. Herhaling lijdt tot koop is de filosofie. Tegenwoordig houdt ook de bakker van een flexibele winkel, dit zorgt ervoor dat de winkel er altijd vol uit kan zien. Met de huidige winkel cultuur is het belangrijk dat de klant getriggerd wordt om een impuls aankoop te doen.  Dit doen we door de producten goed zichbaar en grijpbaar te maken voor de klant. Dit betekend automatisch dat de medewerkers vaker dienen aan te vullen wat natuurlijk de omzet ten goede komt.     
Bekijk project

Bakker Haafs in Haren is een toon aangevende Bakker in de broodbakkers branche. Voorneveld Inteirieur is trots om hier een bijdrage aan te hebben mogen leveren.

Bakker Haafs in Haren is een toon aangevende Bakker in de broodbakkers branche. Voorneveld Inteirieur is trots om hier een bijdrage aan te hebben mogen leveren.
Bekijk project

Bij Bakkerij Slijkerman hebben wij meerdere bakkerij winkels mogen verbouwen. Dit interieur kan in de verschillende winkels weer jaren vooruit.

De bakker is flexibel in de inrichting van de winkel, waar de klant nog steeds weet waar zij haar producten kan vinden.

Bij Bakkerij Slijkerman hebben wij meerdere bakkerij winkels mogen verbouwen. Dit interieur kan in de verschillende winkels weer jaren vooruit. De bakker is flexibel in de inrichting van de winkel, waar de klant nog steeds weet waar zij haar producten kan vinden.
Bekijk project

Geïnspireerd geraakt?

Maak een afspraak!