De winkel die klopt bij uw product

De winkel die klopt bij uw product

Wij staan bij de bakkers die wij hebben mogen verbouwen bekend om het vermogen mee te denken. Wij (ver)bouwen winkels in samenspraak met de bakker. De winkel is een verlengstuk van uw product. Wij hoeven geen grote en dure winkels te bouwen. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Als eigenaar weet je als geen ander welk product verkoopt en welke je graag meer wilt verkopen. Met onze ervaring helpen wij u graag met uw "nieuwe" winkelconcept. Kijk hieronder voor bakkers die wij hebben mogen verbouwen.

Bakker projecten

Bakkerij van Kempen heeft de mogelijk aangegrepen om hun winkel te verbouwen terwijl het gehele winkelcentrum wordt opgerenoveerd. Dit is in deze tijd van energie onzekerheid een stoere keuze, die volgens ons heeft geleid tot een hele toffe winkel waar de " Voorneveld Interieur" invloeden wederom zichtbaar zijn.

In samenwerking met de aannemer die het winkel centrum ging verbouwen hebben wij de tijd van het sluiten van de winkel tot een minimum weten te beperken. De winkel heeft een tijdelijk onderkomen gehad, maar de "echte" winkel is uiteindelijk 3,5 week dicht geweest. Bij deze winkel hebben wij rekening gehouden met de wens van de bakker, en natuurlijk ook gekeken naar de prijs kwaliteit verhouding.

De winkel is een combinatie geworden van self-service en bediende winkel geworden. Zo is iedereen voorzien van gemakt en service. 

Deze winkel wordt nu door de eigenaren van het winkel centrum gebruikt als voorbeeld winkel. Waar wij als ontwerper en uitvoerderende partij natuurlijk zeer trots op zijn.

Wat is er gerealiseerd:
- Volledige vervanging elektra
- Nieuw klimaat systeem
- Verplaatsen afvoer en water voorziening
- Nieuwe indeling winkel, waardoor extra opslag is ontstaan
- Flexibel meubulair.
- Lichtplan + uitvoering lichtplan

Bakkerij van Kempen heeft de mogelijk aangegrepen om hun winkel te verbouwen terwijl het gehele winkelcentrum wordt opgerenoveerd. Dit is in deze tijd van energie onzekerheid een stoere keuze, die volgens ons heeft geleid tot een hele toffe winkel waar de " Voorneveld Interieur" invloeden wederom zichtbaar zijn. In samenwerking met de aannemer die het winkel centrum ging verbouwen hebben wij de tijd van het sluiten van de winkel tot een minimum weten te beperken. De winkel heeft een tijdelijk onderkomen gehad, maar de "echte" winkel is uiteindelijk 3,5 week dicht geweest. Bij deze winkel hebben wij rekening gehouden met de wens van de bakker, en natuurlijk ook gekeken naar de prijs kwaliteit verhouding. De winkel is een combinatie geworden van self-service en bediende winkel geworden. Zo is iedereen voorzien van gemakt en service.  Deze winkel wordt nu door de eigenaren van het winkel centrum gebruikt als voorbeeld winkel. Waar wij als ontwerper en uitvoerderende partij natuurlijk zeer trots op zijn. Wat is er gerealiseerd: - Volledige vervanging elektra - Nieuw klimaat systeem - Verplaatsen afvoer en water voorziening - Nieuwe indeling winkel, waardoor extra opslag is ontstaan - Flexibel meubulair. - Lichtplan + uitvoering lichtplan
Bekijk project

De oude winkel was al meer dan 20 jaar oud. Toen was het nog gewoon om de bakkerijwinkel vol te zetten met grote koelingen waar alles in uitgestald kan worden. 

In deze winkel hebben we volledig geconcetreerd op product presentatie, in verschillende lagen zie je de producten op verschillende plekken terug komen. Herhaling lijdt tot koop is de filosofie.

Tegenwoordig houdt ook de bakker van een flexibele winkel, dit zorgt ervoor dat de winkel er altijd vol uit kan zien. Met de huidige winkel cultuur is het belangrijk dat de klant getriggerd wordt om een impuls aankoop te doen. 

Dit doen we door de producten goed zichbaar en grijpbaar te maken voor de klant. Dit betekend automatisch dat de medewerkers vaker dienen aan te vullen wat natuurlijk de omzet ten goede komt. 

 

 

De oude winkel was al meer dan 20 jaar oud. Toen was het nog gewoon om de bakkerijwinkel vol te zetten met grote koelingen waar alles in uitgestald kan worden.  In deze winkel hebben we volledig geconcetreerd op product presentatie, in verschillende lagen zie je de producten op verschillende plekken terug komen. Herhaling lijdt tot koop is de filosofie. Tegenwoordig houdt ook de bakker van een flexibele winkel, dit zorgt ervoor dat de winkel er altijd vol uit kan zien. Met de huidige winkel cultuur is het belangrijk dat de klant getriggerd wordt om een impuls aankoop te doen.  Dit doen we door de producten goed zichbaar en grijpbaar te maken voor de klant. Dit betekend automatisch dat de medewerkers vaker dienen aan te vullen wat natuurlijk de omzet ten goede komt.     
Bekijk project

Bakker Haafs in Haren is een toon aangevende Bakker in de broodbakkers branche. Voorneveld Inteirieur is trots om hier een bijdrage aan te hebben mogen leveren.

Bakker Haafs in Haren is een toon aangevende Bakker in de broodbakkers branche. Voorneveld Inteirieur is trots om hier een bijdrage aan te hebben mogen leveren.
Bekijk project

Bij Bakkerij Slijkerman hebben wij meerdere bakkerij winkels mogen verbouwen. Dit interieur kan in de verschillende winkels weer jaren vooruit.

De bakker is flexibel in de inrichting van de winkel, waar de klant nog steeds weet waar zij haar producten kan vinden.

Bij Bakkerij Slijkerman hebben wij meerdere bakkerij winkels mogen verbouwen. Dit interieur kan in de verschillende winkels weer jaren vooruit. De bakker is flexibel in de inrichting van de winkel, waar de klant nog steeds weet waar zij haar producten kan vinden.
Bekijk project

Geïnspireerd geraakt?

Maak een afspraak!