Kantoor Zechstein

Update Kantoor Zechstein

Wat uitgevoerd

Zechstein Minerals heeft een update van het kantoor gekregen. Voorneveld Interieur heeft naar de wensen van de familie Hooiveld geluisterd en hierop een ontwerp weten te maken.

Belangrijk voor het ontwerp was dat het kantoor meer toegankelijk is voor eventuele klanten die langs komen en dat het kantoor meer sfeer zou hebben. 

Bij de update hoefde niet alles volledig nieuw maar wilden wel met de huidige maatstaven mee. 

Zo zijn oude bureau's vervangen voor zit sta bureau's, is de klimaatsysteem volledig op elektra (airco). En hebben we bestaande indelingen gebruikt om een spreek/vergaderruimte te maken. 

Doormiddel van een sprekende vloer en kleuren die terug komen in de huisstijl van Zechstein hebben we in samenwerking met verschillende partijen een mooi en hedendaags kantoor weten te realiseren waar de familie nog jaren plezier van kan hebben. 

 

Lees hele omschrijving

Wat uitgevoerd

  • Ontwerp : Ja
  • Visualisatie : Ja
  • Project begeleiding : Ja
  • Kenmerken

  • Branche : Kantoor
  • Oppervlakte : 200m2
  • Daadwerkelijk uitgevoerd : Gedeeltelijk
  • Door klant zelf uitgevoerd : Luchtbehandeling
  • Oud & nieuw

    Neem contact op met Voorneveld

    Neem contact op met Voorneveld

    Andere projecten

    050 Media / Cooking life

    1350m2 | Kantoor
    Bekijk project

    Gezellig kantoor in Groningen

    Kantoor
    Bekijk project

    Echte bakker Van Kempen

    75m2 | Bakker
    Bekijk project